Badrums­renovering

Förr eller senare behöver alla badrum fräschas upp eller helt bytas ut. Oavsett om du behöver åtgärda stora fel eller bara vill inreda på ett nytt sätt så hjälper vi på EB Golv & Kakel dig med din badrumsrenovering. Vi jobbar med både företag och privatpersoner.

Nyrenoverat badrum, handdukstork och badkar. EB Golv & Kakel

Kostnadsfri offert för din badrums­renovering

När du kontaktar oss för din badrumsrenovering så kommer vi först ut på besök för att mäta och lyssna på dina önskemål. Därefter tar vi fram en kostnadsfri offert för din totala badrumsrenovering.

Har du redan en tydlig vision av slutresultatet, eller vill du ha smarta förslag från vår kunniga personal? Oavsett om du har en färdig plan eller bara vet att du är i behov av ett nytt badrum så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen.

Nyrenoverad toalett med mönstrat kakel bakom toaletten, EB Golv & Kakel

Plattsättning för badrum

Ett badrum ska klara mycket fukt och vatten utan att ta skada. Därför är det mycket viktigt att ta hjälp av professionellt yrkesfolk till din badrumsrenovering. Vi är särskilt specialiserade på plattsättning och ger dig gärna rekommendationer för kakel, klinker och andra lösningar som passar ditt nya badrum.

Dessutom hjälper vi dig gärna med att lägga beställningen av kakel, klinker och annat material hos någon av våra leverantörer. På så sätt kan vi tillsammans med dig säkerställa att du får rätt mängder och att det material du väljer passar till ett våtrum och dina behov. Självklart kan vi också hjälpa dig om du redan hittat det kakel som du vill använda och endast behöver vår experthjälp med plattsättningsarbeten och/eller resterande badrumsrenovering.

Renovera badrum med total­entreprenad

En större badrumsrenovering kräver olika slags hantverkare och entreprenörer för att säkerställa att resultatet blir det bästa möjliga. Förutom plattsättning behöver du kanske hjälp med byggnadsarbeten, VVS-arbeten, elinstallationer, målning och mycket mer. Som totalentreprenör samarbetar vi på EB Golv & Kakel med andra specialister inom branschen för att säkerställa att allt arbete utförs professionellt och att din badrumsrenovering är färdigställd inom utsatt tid och budget.

Nyrenoverad dusch med handdukstork, EB Golv & Kakel

Badrums­renovering Uppsala

Behöver du hjälp med en badrumsrenovering? EB Golv & Kakel hjälper både privatpersoner och företag med små eller omfattande renoveringar av badrum och andra våtrum. Vi kan hjälpa med alltifrån plattsättning till totalentreprenad för hela renoveringen. Kontakta oss idag så berättar vi mer!