Plattsättning

Ska du bygga nytt eller renovera? Vi utför plattsättning med kakel, klinker och natursten för både privatpersoner och företag. Våra professionella plattsättare har lång erfarenhet av många olika material och projekt. Vi hjälper dig med ditt bygge eller din renovering i Uppsala med omnejd.

Professionell plattsättning i Uppsala

Genom att anlita en professionell plattsättare från EB Golv & Kakel säkerställer du att du får ett snyggt resultat. Plattsättning är ett jobb som kräver mycket noggrannhet och kompetens för att få högsta kvalitet.

Det är vanligt att sätta kakel och klinker i bland annat badrum och tvättstuga

I våtrumsutrymmen som dessa är det viktigt att tätskikt och plattsättningsarbetet utförs på ett korrekt sätt eftersom ett felaktigt arbete kan orsaka dyra fuktskador.

Kontakta oss för en offert eller om du har frågor angående ditt badrum. Vi kan ta oss an stora och små projekt.

Anpassade lösningar för ditt hem eller företag

Vi utför allt från mindre plattsättningsarbeten till stora projekt åt företag, fastighetsägare och privatpersoner. Självklart kan vi också hjälpa till med rivning, snickeri, VVS samt elarbeten med hjälp av våra underentreprenörer.

Oavsett om du bara vill ha hjälp med att kakla i ditt kök eller med större plattsättningar till en fastighet så hjälper vi dig. Om du vill ha hjälp med att ta fram ritningar, material och förslag på snygga och praktiska lösningar till ditt projekt så är vi med dig från start till mål.

Inför ett projekt går vi tillsammans igenom dina önskemål och förutsättningar.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!